Announcement

Collapse

Forum rules and expectations

Hello, and welcome to the forums at the Nautilus Drydocks, formerly Sub-driver.com!

We welcome anyone with a passion for submarines and a desire to learn and share knowledge about this fascinating hobby. Use of these forums indicates your intention to abide by our code of conduct:


1. No spam. All automated messages, advertisements, and links to competitor websites will be deleted immediately.

2. Please post in relevant sub-forums only. Messages posted in the wrong topic area will be removed and placed in the correct sub-forum by moderators.

3. Respect other users. No flaming or abusing fellow forum members. Users who continue to post inflammatory, abusive comments will be deleted from the forum after or without a warning.

4. No threats or harassment of other users will be tolerated. Any instance of threatening or harassing behavior is grounds for deletion from the forums.

5. No profanity or pornography is allowed. Posts containing adult material will be deleted.

6. No re-posting of copyrighted materials or other illegal content is allowed. Any posts containing illegal content or copyrighted materials will be deleted.
See more
See less

This webpage has hickups

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • This webpage has hickups

    For no reason this page will just turn off and not load. Several times I've been on and it just locks up. Anyone else have this problem?
    Last edited by Tugfan; 10-11-2012, 09:45 AM.

  • #2
    Tugfan, For about a month Ive been having a few issues. Ive found a way around my problems. For me, If I use Google chrome web browser, it wont let me load any pictures but I can do text. So to load pictures I use Internet explorer browser. But then it wont let me expand the pictures to a large size. So I back out and then come back in with Google Chrome Browser which allows me to expand the picture size. Sounds like a lot of trouble doesnt it. So what I do is leave both operating systems running at the same time and just pick which one I want to use at that moment by clicking on the tab at the bottom of my desktop page.
    IT TAKES GREAT INTELLIGENCE TO FAKE SUCH STUPIDITY!

    Comment


    • #3
      Not me .......................
      Resident Luddite

      Comment


      • #4
        Dave still uses AOL. Maybe even Windows 1.

        Comment


        • #5
          hey ... it works!
          Resident Luddite

          Comment


          • #6
            Come to think of it we just upgraded to Window 8. Maybe that has something to do with it.
            IT TAKES GREAT INTELLIGENCE TO FAKE SUCH STUPIDITY!

            Comment


            • #7
              On IE you can turn on Compatibility mode for all sites by default. It is under the tool menu. That being said, IE 8 is a lot more strict on websites following standards and is not as gracious as prior versions with lazy coding and IE 9 is also following the same pattern. After it is turned on you can also go to Compatibility View Settings to add websites and turn on updates.
              Mark, I do not know if this will help, just throwing it out there.

              If you can cut, drill, saw, hit things and swear a lot, you're well on the way to building a working model sub.

              Comment


              • #8
                Thanks, I will look for it and try it.
                IT TAKES GREAT INTELLIGENCE TO FAKE SUCH STUPIDITY!

                Comment


                • #9
                  I'm running Windows 7 and Firefox Aurora 17. Working fine at this end.
                  DIVE IN! Go on, go on, go on, go on, GO ON! http://www.diveintomodelsubmarines.co.uk

                  Comment


                  • #10
                    Well I won't rub it in, but Safari works great on my MacBook Pro.......I'm just say'n. :-)
                    If you can cut, drill, saw, hit things and swear a lot, you're well on the way to building a working model sub.

                    Comment


                    • #11
                      Check your browser's security settings, Turn off ya pop up blocker, also lay off those dogey websites your visiting (J/K) ;) and clean out your cache / temp internet files.
                      I use win7 64bit comp with ie9, no issues here what so ever.

                      Comment


                      • #12
                        The pop-up blocker is a fantastic suggestion! Great advice Snipah
                        If you can cut, drill, saw, hit things and swear a lot, you're well on the way to building a working model sub.

                        Comment

                        Working...
                        X