Announcement

Collapse

Forum rules and expectations

Hello, and welcome to the forums at the Nautilus Drydocks, formerly Sub-driver.com!

We welcome anyone with a passion for submarines and a desire to learn and share knowledge about this fascinating hobby. Use of these forums indicates your intention to abide by our code of conduct:


1. No spam. All automated messages, advertisements, and links to competitor websites will be deleted immediately.

2. Please post in relevant sub-forums only. Messages posted in the wrong topic area will be removed and placed in the correct sub-forum by moderators.

3. Respect other users. No flaming or abusing fellow forum members. Users who continue to post inflammatory, abusive comments will be deleted from the forum after or without a warning.

4. No threats or harassment of other users will be tolerated. Any instance of threatening or harassing behavior is grounds for deletion from the forums.

5. No profanity or pornography is allowed. Posts containing adult material will be deleted.

6. No re-posting of copyrighted materials or other illegal content is allowed. Any posts containing illegal content or copyrighted materials will be deleted.
See more
See less

Strange forum bug

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Strange forum bug

    It seems if you want to just reply on a topic with a simple few words or a link, the forum software rejects the post as having no content, however it does actually post the content when you refresh the page.
    DIVE IN! Go on, go on, go on, go on, GO ON! http://www.diveintomodelsubmarines.co.uk

  • #2
    Andy, thanks for letting me know. I'm hoping that this could be a case of, "if it ain't broke", but I know it's aggravating to see the error.

    There is an update to the software, but I've yet to find time to install it (and as this is the first time I'll have done it, I'm fearful of breaking everything!)


    Bob

    Comment

    Working...
    X