Announcement

Collapse

Forum rules and expectations

Hello, and welcome to the forums at the Nautilus Drydocks, formerly Sub-driver.com!

We welcome anyone with a passion for submarines and a desire to learn and share knowledge about this fascinating hobby. Use of these forums indicates your intention to abide by our code of conduct:


1. No spam. All automated messages, advertisements, and links to competitor websites will be deleted immediately.

2. Please post in relevant sub-forums only. Messages posted in the wrong topic area will be removed and placed in the correct sub-forum by moderators.

3. Respect other users. No flaming or abusing fellow forum members. Users who continue to post inflammatory, abusive comments will be deleted from the forum after or without a warning.

4. No threats or harassment of other users will be tolerated. Any instance of threatening or harassing behavior is grounds for deletion from the forums.

5. No profanity or pornography is allowed. Posts containing adult material will be deleted.

6. No re-posting of copyrighted materials or other illegal content is allowed. Any posts containing illegal content or copyrighted materials will be deleted.
See more
See less

Unapproved post?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unapproved post?

    I posted several replies today on different threads. The last two replies got marked as "unapproved" with a green backdrop. How come?

    The messages aren't controversial or anything. Is there a post limit per day and once you go over that your messages become unapproved? That'd be sad. The forum isn't exactly burning up with an over abundance of posts.

  • #2
    Try logging out and then back in. That happened to me and what I did to fix it.
    If you can cut, drill, saw, hit things and swear a lot, you're well on the way to building a working model sub.

    Comment


    • #3
      Originally posted by trout View Post
      Try logging out and then back in. That happened to me and what I did to fix it.
      Thanks. Yes, seems to be working this morning. Maybe it's related to me using VPN which generates random IP addresses and the system might think I'm spamming.

      Comment

      Working...
      X